Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (2024)

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (1)

  • Otsikko: Yu-Gi-Oh! Duelistin perintö: Link Evolution
  • Release Date:
  • Kehittäjä:
  • Kustantaja:
Tietoja Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution on edelleen kesken. Auta meitä täyttämään pelin tiedot tämän avulla Yhteydenottolomake.

Halpa ja helposti hankittava korttisarja, joka kuljettaa sinut läpi suurimman osan pelistä.
Tämä pakki ansaitsee sinulle nopeaa ja helppoa rahaa sekä tutustuttaa sinut Yu-gi-ohin ydinominaisuuksiin!

Deck

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (2)

Hirviökortit

  • 3x Gravekeeper's Commandant
  • 3x Gravekeeper's Decendant
  • 3x Gravekeeper's Headman
  • 3x Gravekeeper's Recruiter
  • 2x Gravekeeper's Shaman
  • 3x Gravekeeper's Spiritualist
  • 3x Gravekeeper's Spy

Oikeinkirjoituskortit

  • 1x Gravekeeper's Stele
  • 2x piilotettuja Necrovallyn temppeleitä
  • 3x Necrovally
  • 3x Necrovally Throne
  • 3x Royal Tribute

Trap-kortit

  • 3x Necrovallyn keisarilliset haudat
  • 2x Necrovallyn temppeli
  • 3x Rite of Spirit

Ylimääräinen kansi

  • 3x Gravekeeper's Supernaturalist

Korttien hankkiminen

Kaikki kortit löytyvät isoisä Muton Shopista tehopakkauksissa. Tämä on luultavasti nopein tapa hankkia ne, koska korttipakkaukset maksavat vain 200 ja useimmat ovat tavallisia pudotuksia.

Vaihtoehtoisesti, jos avasit Odinin kaksintaisteluhaasteissa, voit avata osan korteista aloittamalla kaksintaistelun ja antautumalla sitten välittömästi. Ansaitset lohdutushinnan, josta tulee yksi hänen pakkansa korteista. Tämä palkinto on aina kortti, josta sinulla ei ole vielä kolmea kopiota.

Leikkityyli ja yhdistelmät

Tämä on Control Deck, jossa on Swarming-elementtejä. Ydinkortit manipuloivat sitä, mitä vastustajasi voi tehdä ja mitä ei, samalla kun rakennat hirviö- ja tehostekorttien laudan.

Tavoitteesi on lukita hautausmaa ja estää erikoiskutsuminen sieltä.
Kun kentällä on Necrovally, Gravekeeper's Shaman ja Hidden Temples of Necrovally, voit estää monenlaisia ​​kutsuja.

1. Necrovally

Ensimmäinen prioriteetti on aina saada Necrovally kentälle. Se tehostaa hirviöitäsi 500 ATK/DEF:llä, estää vastustajaasi pääsemästä hautausmaahan, mutta mikä tärkeintä, se on ensisijainen vaatimus joillekin avainkorteille. Necrovally Throne voi etsiä Gravekeeper's Commandant -noitaa, jonka jälkeen se voidaan hylätä etsimään Necrovallya.

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (3)

Jälkeenpäin on kaksi vaihtoehtoa; Boss Monsterin kutsuminen tai kentän hallinnan suojaaminen ja laajentaminen (katso: 3. Lukitus).

2. Boss Monster

Gravekeeper's Supernaturalist tarjoaa 3000 ATK+ beatstickin sisäänrakennetulla suojalla. Lisäksi se voi etsiä mitä tahansa korttia pakasta, mikä mahdollistaa joustavuuden, kun uusia ongelmia ilmaantuu.

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (4)

Gravekeeper's Spiritualist on polymerointi + fuusiomateriaali all-in-one. Jos se on hautausmaalla, Gravekeeper's Headsman voi erityiskutsua sen ja käyttää sitä yhdessä fuusiomateriaalina.

3. Lukitse

Gravekeeper's Shaman suojelee Necrovallya sekä rajoittaa entisestään vastustajasi hautausmaata. Hidden Temples of Necrovally voi olla erittäin voimakas, koska se estää erityiskutsuja ja lukitsee vastustajasi entisestään.

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (5)

Gravekeeper's Spy voi etsiä ja Special Summon Gravekeeper's Shamanin kannelta. Se on hidas menetelmä, mutta Necrovallyn 500 DEF:n boostilla on todennäköisempää kuin olla selviytymättä vastustajasi taisteluvaiheesta. Ei erityisen luotettava, mutta varma vaihtoehto.

Hidden Temples of Necrovally on kortin voimavara, ja sitä kannattaa etsiä Gravekeeper's Supernaturalist -efektin avulla.

4. Kortin poistaminen

Gravekeeper's Descendantia tulee käyttää kaikkien korttien poistamiseen, jotka haastavat pelilaudan hallinnan. Jatkuvat loitsu-/ansakortit, isot lyöntikortit, kenttäkortit… Ei pitäisi olla liian vaikeaa saada materiaalia Gravekeeper's Descendantille, mutta muistutan teitä seuraavasta:

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (6)

Gravekeeper's recruiter on ihanteellinen materiaali Gravekeeper's Descendantille, koska hänen vaikutuksensa laukeaa hautausmaalla ilman tuhoa. Tämä tarkoittaa, että jos hän saa kunnian, voit etsiä pakastasi ja lisätä käteesi Gravekeeper-hirviön.

Jos Gravekeeper's Recruiter on hautausmaalla ja sinulla on Gravekeeper's Descendant kentällä, Gravekeeper's Headsman voi erityiskutsua hänet. Häntä voidaan sitten käyttää heti kunnianosoituksena Gravekeeper's Descendantille yhdessä itsensä kanssa (valinnaisesti) jopa 2 kortin poistamiseksi.

Gravekeeper's Headman voi myös erityisellä kutsulla Gravekeeper's Descendantin hautausmaalta ja sitten uhrata itsensä poistaakseen kortin kentältä.

5. Suojaus ja tuki

Royal Tribute ja Imperial Tombs of Necrovally ovat suosikkikorttini tässä pakassa. Jos Hidden Temples of Necrovally on jo kentällä, etsin 95 % ajasta Necrovallyn keisarillisia hautoja Gravekeeper Supernaturalistin vaikutuksella. Se tarjoaa erinomaisen loitsunopeuden 3 suojan veloituksetta.

Royal Tribute on hämmästyttävä, jos voit pelata sen ensimmäisellä kierroksella; pelaa kaikki hirviökortit, jotka voit kädestäsi ja käytä sitten Royal Tributea. Muista, että vastustajasi on vaikeampi päästä hautausmaahansa, ja useimmissa tapauksissa pidät mieluummin hirviöistäsi hautausmaalla. (Gravekeeper's Headsmanille, Rite of Spiritille ja Gravekeeper's Stelelle)

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (7)

Necrovally Temple on OK yhdessä Necrovally in kanssa luo 1000 ATK:n eron noita voi tehdä taistelusta paljon vaikeampaa vastustajallesi.

Gravekeeper's Stele on paikalla, jos teet virheen tai vastustajasi onnistuu pelaamaan poikkeuksellisen hyvin. Sen avulla voit lisätä käteesi 2 hirviökorttia yhden kortin hinnalla. Tämä ei kuitenkaan ole todella välttämätöntä, koska hautausmaasi hirviöitä ei ole vaikea pyöräillä läpi.

6. Parveilu

Suurimmaksi osaksi pakassa on melko luotettavia tapoja kutsua useita hirviöitä. Hieman hitaalla puolella, joskus ei samassa käännöksessä pelattu, mutta tarpeeksi tuloa varten.

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (8)

Näitä ylimääräisiä kutsuja voidaan käyttää kunnianosoituksena Gravekeeper's Descendantille tai fuusiomateriaalina Gravekeeper's Spiritualistin kanssa. Ole luova, sopeudu käsillä olevaan tilanteeseen ja epävarmoissa tapauksissa luota siihen, että vastustajallasi on Mirror Force tai Dark Hole… niin tiedäthän, ehkä pidättele kaikkien korttisi puhaltamisesta pöydälle.

Vuokaavio

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (9)

Muita vinkkejä

  • Gravekeeper's Commandant yhdessä Necrovallyn ja Necrovally Templen kanssa voi toimia pienenä beatstickinä 2100 ATK:n kanssa. Hänestä tulee hyödytön suhteellisen nopeasti etsittyään Necrovallya.
  • Necrovally Thronea voidaan käyttää minkä tahansa Gravekeeper-kortin etsimiseen, jos sinulla on jo Necrovally kentällä. Gravekeeper's Spiritualist, Gravekeeper's Headsman ja Gravekeeper's Recruiter ovat huomionarvoisia, koska ne voivat fuusioitua Gravekeeper's Supernaturalistiksi tai toimia kunnianosoituksena Gravekeeper's Descendantille.
  • Lisäkutsu voi myös auttaa saamaan hirviöitä pelilaudalle kunnioittamaan Gravekeeper's Descendantia.
  • Gravekeeper's Headsman voi erikoiskutsua hirviön kuvapuoli alaspäin puolustusasennon. Tämä tarkoittaa, että Gravekeeper's Spy voidaan kutsua tällä tavalla hautausmaalta käyttämään hänen Flip Effectsä.
  • Gravekeeper's Recruiterin tarvitsee vain siirtyä kentältä hautausmaalle saadakseen vaikutuksensa. Tämä voi olla vaihtoehtoinen tapa saada Gravekeeper's Commandant käteesi ja sitten Necrovally. Muuten tämä on hyvä vaikutus, ole luova.
  • Muista, että kun pelaat Gravekeeper's Steleä, siirrät kortteja hautausmaalta käsiisi. Tämä saattaa olla haitallista, jos haluat pelata Gravekeeper's Headsmania tai Rite of Spiritiä.
  • Necrovallyn piilotetut temppelit tuhoutuvat välittömästi, jos Necrovally tai kaikki Gravekeeper-hirviöt poistetaan kentältä. Ole varovainen fuusiokutsussa; Varmista, että kentällä on vähintään yksi muu Gravekeeper-hirviö. Muuten menetät Hidden Temple of Necrovallyn, koska kentällä on lyhyt aika, jolloin Gravekeeper's Monsters -hirviöitä ei ole kentällä.

Suositellut muutokset

Poistaa

  • Suosittelen poistamaan 1Necrovally heti kun tunnet olosi mukavaksi. Myöhemmin lisäkopiot häiritsevät sinua enemmän kuin toimivat korvikkeena. LisätiedotNecrovallyn temppelilisää jo kierrätysmekaanikon hankkimaan ne hautausmaalta (tosin epäluotettavasti). Tämä vie minut seuraavaan kohtaan:
  • Necrovallyn temppeli: Se on OK-kortti, eikä se katkaise sitä. Poista vähintään 1, ehkä 2, jos aiot käyttää 3 kopiota Necrovally.
  • Hengen rituaali. Se on liian hidas. Ehkä juokse 1 tai 2, kun tunnet olosi mukavammaksi kannen kanssa.
  • Hautaushoitajan vakooja. On myös liian hidas, mutta silti luotettavalla puolella. Ehkä ottaa pois 1 tai 2.
  • Hautaushoitajan jälkeläinen. Tarvitset todella vain 2. Ota yksi pois, jos voit etsiä sen luotettavasti, kun tarvitset sitä.
  • Hautaushoitajan Stele. Erittäin tilannekohtainen mielestäni. Se on todella 50/50, mutta et huomaa minua juoksevan 2 kopiota. Ota pois, jos siltä tuntuu. Jos olet epävarma, jätä se sisään.

Lisätä

  • Jos haluat luotettavamman suojan, kokeile lisäämistäKentän estetai:
  • LisäkopioHautaushoitajan shamaani. Kuitenkin 3 kopiota kustakin on liikaa.
  • Voit lisätä amaastonmuokkaukseen kolmannen kopion sijastaNecrovally. Mutta siitä tulee enemmän uhkapeliä, koska tilastollisesti katsottuna vedätNecrovallyennenmaastonmuokkaukseen useammin. Kääntöpuolena on, että kansisi on puhtaampi, koska et piirrä niin montaa Necrovallys.
  • 3. kopio Necrovallyn piilotetut temppelit. Ainoa syy, miksi en käytä 3:a, on se, että pääsen harvoin pisteeseen, jossa ne tuhoavat toisen kopioni. Jos huomaat tarvitsevasi kolmannen kopion, älä epäile sitä, vaan lisää se.
  • Hautaushoitajan harhaoppinen. Tämä olisi kolmen parhaan korttini joukossa tälle pakalle, jos ei olisi sitä tosiasiaa, että hän on immuuni myös omalle tukikortilleen… Kyllä, hän ei saa 3 ATK/DEF bonusta.Necrovally. Älä kuitenkaan anna minun pettää, 1800ATK on edelleen mukava ja immuniteetti kaikkia efektejä vastaan ​​ei ole vitsi. Harkitse vakavasti 1, 2 tai 3 hänen lisäämistä, jos kamppailet korttitehosteiden kanssa.
  • Hautaushoitajan päällikkö. Se voi auttaa kentän parveilussa, mutta mikä tärkeintä, sen avulla voit kohdistaa hautausmaan muita hirviöitä kuin hautahoitajia. Pakollinen, jos aiot ajaa tätä pakkaa yhdessä toisen arkkityypin tai muiden hirviökorttien kanssa.
  • Hautaushoitajan palvelija. Muista vain, että mitä tahansa on vastustajasi hautausmaalla, hänen on erittäin vaikea saavuttaa NecrovallyjaHautaushoitajan shamaanipelissä.
  • Ihmesauva. Varustamalla tätäGravekeeper's Recruiter on erittäin mukavaa. Aja enintään 1 tai 2. Se on myös erittäin monipuolinen.
  • Pimeyden viehätys. +2 voin sanoa.
  • Hautaushoitajan visionääri. Älä suosittele häntä, mutta jos haluat paksun beatstickin keskimyöhäiseen peliin, älä etsi enää. Haudanvartijoiden hylkäämisen ei myöskään pitäisi olla ongelma.
  • Gagagashield. Erinomainen suoja kuitenkin, toisin kuin Necrovallyn keisarillinen hauta, sitä ei voi etsiä. Ihanteellinen kohde olisi Hautaushoitajan shamaani.
  • Pimeä uudistus. Työskentele erittäin hyvin Gravekeeper's Recruitin kanssa. Voi etsiä melkein minkä tahansa hautaushoitajan sekä toimia poistona.
  • Kortin tuhoaminen. Voi olla erittäin mielenkiintoinen yhdistettynäRoyal Tribune.

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten Yu-Gi-Oh! Duelistin perintö: Link Evolution opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut Jomami. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Gravekeepers Beginner's Deck (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 5819

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.