Daghoroscoop: woensdag 19 juni 2024 (2024)

Je complete horoscoop leren begrijpen, van sterrenbeeld tot Venusteken? We got you! Met Cosmo’s online cursus astrologie leer jij in 7 lessen de ins en outs van je eigen horoscoop en wat deze over je zegt. Meer info over Cosmo's online cursus astrologie vind je hier.

Daghoroscoop Ram 21/3 - 19/4

Er kan binnen de familie onenigheid ontstaan over een van jouw vrienden, maar je hoeft ze niet alles te vertellen. Toon je liever onbevangen dan emotioneel. Er kan je een betere baan worden aangeboden waarvoor je misschien moet verhuizen. Spannend! Hoewel het een wat rustigere dag wordt, zit je hoofd vol met gedachten en zorgen. Je voelt je niet lekker of je hebt problemen met je wederhelft of vriend(in). Zet voor jezelf op een rijtje wat het probleem is.

Daghoroscoop Stier 20/4 - 20/5

Je hebt wat veeleisende vrienden, dat weet je. Maar vandaag kunnen ze helaas de pret een beetje drukken. Houd toch in je achterhoofd dat het belangrijk is om het zo leuk mogelijk te maken. Zorg ervoor dat je niet op de tweede plaats komt. Je zit niet altijd even lekker in je vel vandaag. Je kunt je down voelen en niet zo goed begrijpen waarom. Dat los je altijd het liefst zelf op, maar in dit geval kun je het beter bespreekbaar maken.

Daghoroscoop Tweelingen 21/5 - 20/6

Je hebt meer contact met collega's en spreekt af na je werk. Een prima moment voor groepsactiviteiten en netwerken. Terwijl iedereen om jou heen aan het genieten is van de vrije tijd, zie jij eigenlijk alleen maar beren op de weg. Helaas zit je momenteel een beetje krap bij kas en dat beperkt je wel als het gaat om leuke dingen doen. Thuis wordt het om die reden vandaag niet altijd even gezellig. Zet samen alles op een rijtje en praat erover.

Daghoroscoop Kreeft 21/6 - 22/7

Jouw sociale leven zal veel van je gaan vragen en je kunt ook nog betrokken raken bij het bestuur van een sociale of sportieve vereniging. Laat die ander eerst maar even uitrazen, want op deze manier heeft een gesprek geen enkele zin. Gebruik die extra tijd om je argumenten nog eens na te lopen. Je hebt het sterke gevoel dat er iets essentieels ontbreekt in je leven. Mogelijk heeft dit te maken met een verlies dat je enige tijd terug hebt geleden.

Daghoroscoop Leeuw 23/7 - 22/8

Als je vrijgezel bent, heb je mogelijk jouw pijlen gericht op een onbereikbaar iemand. Je begint genoeg te krijgen van de sarcastische opmerkingen van iemand in je directe omgeving. Geef hem of haar vandaag eens een koekje van eigen deeg. Heb het vertrouwen in jezelf dat je problemen onderweg oplost. Wees toch niet zo negatief als het niet meezit. Als het leven niet doet wat je wilt, wil dat namelijk nog niet zeggen dat er niets gebeurt.

Daghoroscoop Maagd 23/8 - 22/9

Ook al heb je het niet zo op veranderingen, je zult moeten accepteren dat ze vroeg of laat in elke situatie zullen optreden. Zo ook vandaag. Kinderen zouden vandaag jouw speciale interesse kunnen hebben. Misschien geef je wel uiting aan jouw kinderwens. Normaal gesproken vind je het prettig dat jouw collega en jij allebei structuur zoeken, maar nu is dat wel wat hinderlijk. Jij wilt juist uit die structuur stappen. Dat is wennen voor die ander.

Daghoroscoop Weegschaal 23/9 - 22/10

Kun je de verplaatsing van energie in jouw leven voelen? De afgelopen tijd draaide om introspectie; waarschijnlijk heb je een aantal pijnlijke lessen geleerd over machtsverhoudingen in vriendschappen. Vanaf vandaag wordt alles anders. Je voelt veel tegenstrijdigheden in jezelf. Dat zou je kunnen verwarren. Als je overal een vraagteken bij blijft plaatsen, zou je nog eens in de moeilijkheden kunnen komen. Laat de twijfel echter niet de overhand nemen.

Daghoroscoop Schorpioen 23/10 - 21/11

Probeer dat karweitje niet nog snel even af te raffelen voor je naar huis gaat. Misschien kun je dit beter over de nacht heen tillen. Dan heb je de tijd om er iets moois van te maken. Niets blijft zoals het is in jouw werk. Dat is erg spannend. Geef ruim baan aan die vernieuwende ontwikkelingen, want je bent toe aan vrijheid. Als je de wens hebt om een eigen zaak te beginnen, doe het dan nu. Je weet namelijk met een product of aanpak te komen die opvalt.

Daghoroscoop Boogschutter 22/11 - 21/12

Het kan geen kwaad om je telefoon eens een paar uurtjes uit te zetten. Je hoeft niet te allen tijde bereikbaar te zijn. Als het belangrijk is, dan bellen ze wel terug. Bovendien heb jij ook gewoon eens een momentje voor jezelf nodig. Je hebt vandaag een aantal drempels te overwinnen. Allereerst is niet iedereen het eens met jouw ideeën en invalshoeken. En dat krijg jij stevig voor de kiezen. Je wordt dus uitgedaagd om echt overtuigend te zijn.

Daghoroscoop Steenbok 22/12 - 19/1

De mensen die jou goed kennen hebben heel goed in de gaten dat jij niet lekker in je vel zit en steken je de helpende hand toe. Wees niet te trots om die aan te pakken. Het kan twee dingen betekenen als je met het verkeerde been uit bed bent gestapt. Je hebt slecht geslapen, óf je met de verkeerde gedachten naar bed gegaan. Je zult daardoor, hoe dan ook, wat licht ontvlambaar zijn. Probeer die gedachten weg te laten waaien tijdens een wandeling.

Daghoroscoop Waterman 20/1 - 19/2

Wees wat minder gul in het uitdelen van je vrije tijd. Heb je net wat gaatjes in je agenda gemaakt, beginnen ze nu alweer dicht te slibben. Neem jezelf in bescherming! Om de verborgen motieven in jezelf te vinden zul je wat dieper moeten graven. Je hoeft niet te schrikken als het vandaag opeens tot je doordringt dat jij niet zonder de mensen waar je heel veel van houdt kunt leven. Dat is toch heel normaal. Geniet gewoon optimaal van je tijd met hen.

Daghoroscoop Vissen 20/2 - 20/3

Het lukt je tot nu toe heel aardig om dat probleem in de privésfeer te negeren, maar daarmee zal het heus niet verdwijnen. Dat zul je binnenkort merken… Probeer duidelijk te communiceren met jouw partner om misverstanden te voorkomen. Jullie hebben de laatste tijd namelijk vaak ruzietjes om helemaal niks. Deel die langdurige onderneming op in duidelijk afgebakende opdrachten. Op die manier zul je het overzicht niet verliezen en vorderingen maken.

Astro Favorites

Cosmopolitan Cursus Astrologie

SHOP HIER

Daghoroscoop: woensdag 19 juni 2024 (2)

Maanjournal

SHOP HIER

Daghoroscoop: woensdag 19 juni 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6272

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.