Daghoroscoop: donderdag 20 juni 2024 (2024)

Je complete horoscoop leren begrijpen, van sterrenbeeld tot Venusteken? We got you! Met Cosmo’s online cursus astrologie leer jij in 7 lessen de ins en outs van je eigen horoscoop en wat deze over je zegt. Meer info over Cosmo's online cursus astrologie vind je hier.

Daghoroscoop Ram 21/3 - 19/4

Luidruchtige omstandigheden en mensen met vervelende vragen kunnen je vandaag hinderen in je werkzaamheden. Zoek, indien mogelijk, zoveel mogelijk de stilte op. Je kunt het je nu niet permitteren om afgeleid te worden. Je gezondheid laat helaas het een en ander te wensen over. Je bent vandaag niet helemaal fit. Misschien heb je griep, of last van je rug en spieren. En dat beperkt je in je doen en laten. Dat is lastig voor een bezig bij als jij.

Daghoroscoop Stier 20/4 - 20/5

Begin vandaag meteen met de meest lastige opgave, want je energie is helaas beperkt. Al het andere kan gelukkig wachten. Er zit een financiële meevaller aan te komen! Je ziet even door de bomen het bos niet meer en dreigt in paniek te raken. Het is een goede dag om eens naar je financiën en budget te kijken. Wil je wat veranderen aan je hypotheek, of ergens in investeren, dan is dit de juiste tijd daarvoor. Laat je goed adviseren door deskundigen.

Daghoroscoop Tweelingen 21/5 - 20/6

Je zult bruikbare contacten leggen als je lid wordt van een beleggingsclub. Blijf wel op je hoede voor gemanipuleerde aanbevelingen. Verricht zelf onderzoek en neem zelf beslissingen. Tijdens een samenzijn kun je iets horen wat je niet bevalt. Als je niet helemaal lekker in je vel zit, zit je niet op extra werk te wachten. Doe je best maar put jezelf niet uit. Stop met een ongezonde gewoonte. Verkeer kan jouw zelfbeheersing tarten; word niet ongeduldig.

Daghoroscoop Kreeft 21/6 - 22/7

Tijdens een discussie dreig je aan het kortste eind te gaan trekken. Als je die koppige persoon echt wilt overtuigen, zul je je charmes in de strijd moeten gooien. Trek niet te snel conclusies en probeer positief te reageren op de dingen die tegen jou worden gezegd, ook al staat je dat niet aan. Rebelleren omwille van het rebelleren is kinderachtig. Voorkom dat een negatieve instelling een schaduw werpt over goede relaties. Dat is helemaal niet nodig!

Daghoroscoop Leeuw 23/7 - 22/8

De afgelopen tijd heb je veel nagedacht over het leven en de liefde; nu is het tijd om die nieuwe inzichten in de praktijk te brengen. En dat levert je meer op dan je had verwacht. Je kunt momenteel wat worstelen met overtollige kilootjes. Dat is een erfenis van het goede leven, of een lekkere vakantie. Alleen met volharding en discipline kom je hier vanaf. Je hebt het echt zelf in de hand. Shoppen doe je op het moment graag en gelukkig kan dat ook.

Daghoroscoop Maagd 23/8 - 22/9

Deze dag is bedoeld om je onderbewuste in te duiken en op zoek te gaan naar antwoorden en inzichten, maar jij vindt het allemaal maar saai. Je wilt spanning en snelheid en contemplatie is niet bepaald jouw ding. Vandaag voelt het alsof niets onmogelijk is. Je bent ontzettend creatief. Een goed moment om met je meesterwerk aan de slag te gaan. Die financiële tegenvaller is een mooie aanleiding om je administratie weer eens af te stoffen.

Daghoroscoop Weegschaal 23/9 - 22/10

Je zit momenteel muurvast met een project en je hebt dringend behoefte aan een nieuw perspectief. Ga in gesprek met mensen die heel anders over de dingen denken dan jij, daar kun je weer veel nieuwe inspiratie uit halen. Je bent van binnenuit de afgelopen tijd een heleboel veranderd; maak je op om te laten zien wat je hebt geleerd. Je begint in te zien dat ervaringen sterk worden gekleurd door hoe je ertegenaan kijkt. Dat is toch bijna vanzelfsprekend?

Daghoroscoop Schorpioen 23/10 - 21/11

Nu communiceren je beter afgaat, is dit een geschikt moment om delicate kwesties met anderen te bespreken. Die patstelling valt alleen maar te doorbreken als jullie allebei water bij de wijn doen. Geef een klein beetje toe en wacht dan de reactie van de ander af. Het zou een goed moment zijn voor een vakantie of een break. Van al je plannen en goede bedoelingen op school, thuis of op je werk komt weinig terecht. En dat is frustrerend.

Daghoroscoop Boogschutter 22/11 - 21/12

Houd je vandaag een beetje in en doe zoveel mogelijk alleen. Je kunt er op dit moment een moordend tempo op na houden en daar is natuurlijk niet iedereen even gelukkig mee, omdat ze jou niet kunnen bijhouden. Doe rustig aan en geef de ander ook een kans. Belangstelling voor economie of politiek kan je ertoe brengen bepaalde onderwerpen te gaan onderzoeken. Communicatie met anderen zal diepgaand zijn en je kunt je erg goed concentreren.

Daghoroscoop Steenbok 22/12 - 19/1

Er is goed nieuws voor je van de sterren. Je mag vandaag namelijk rekenen op creativiteit, voorspoed en romantiek. Bovendien zorgt deze dag voor optimisme en inspiratie. Geniet ervan! Je begint in het diepste geheim met de uitvoering van dat plannetje en dat levert meteen al een aardig resultaat op. Houd het nog even voor je, de rest van de wereld is hier nog niet klaar voor. Aan dat gevoel van melancholie ontkom je dezer dagen niet.

Daghoroscoop Waterman 20/1 - 19/2

Je voelt spanning tussen je doelen, dromen en aspiraties tegenover je verantwoordelijkheden. Normaal gesproken is de strijd tussen de verantwoordelijkheden voor familieleden en carrière doelen en ambities, maar jouw verantwoordelijkheden en doelen kunnen van een iets andere aard zijn. Richt je op alles wat met liefde en relaties te maken heeft. Misschien moet je je aanpassen aan de verlangens van een geliefde. Je krijgt voldoende steun.

Daghoroscoop Vissen 20/2 - 20/3

Het belooft een dag vol passie en creativiteit te worden. Er staat je iets heel groots (en heel fijns) te wachten. Tijd om je dromen waar te maken! De reacties op je voorstellen zijn onverdeeld enthousiast, dus begin maar met de uitvoering. Als iemand je werk uit handen wil nemen, sla dat aanbod dan niet af. Jouw carrière staat vandaag in de schijnwerpers. Er lijkt dan ook sprake van toenemende creativiteit, enthousiasme en motivatie.

Astro Favorites

Cosmopolitan Cursus Astrologie

SHOP HIER

Daghoroscoop: donderdag 20 juni 2024 (2)

Maanjournal

SHOP HIER

Daghoroscoop: donderdag 20 juni 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 6268

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.