Daghoroscoop: dinsdag 18 juni 2024 (2024)

Je complete horoscoop leren begrijpen, van sterrenbeeld tot Venusteken? We got you! Met Cosmo’s online cursus astrologie leer jij in 7 lessen de ins en outs van je eigen horoscoop en wat deze over je zegt. Meer info over Cosmo's online cursus astrologie vind je hier.

Daghoroscoop Ram 21/3 - 19/4

Het is goed om eens geconcentreerd naar je financiën te kijken. Want je staat er wat dat betreft niet zo goed voor en inzicht in je in- en uitgavenpatroon kan daarbij helpen. Je probeert het vooral anderen naar de zin te maken en veegt je eigen gevoelens daarbij onder het vloerkleed. Je zult vandaag een moeilijke afweging tussen kwantiteit en kwaliteit moeten maken. Kies voor het laatste, dan wordt het eindresultaat in ieder geval iets om trots op te zijn.

Daghoroscoop Stier 20/4 - 20/5

Besteed vandaag extra aandacht aan jouw carrière en evalueer jouw kans op promotie. Schakel eventueel iemand in die je hierin kan begeleiden; je kunt mogelijkheden hebben waarvan jij je nog niet eens bewust was. Die ongezonde gewoonte is je dierbaren een doorn in het oog. Er kan zakelijk wat gescharreld worden, maar als je dat rapporteert, zul je buitengesloten worden. Bedenk dus iets beters. Iets leren kan moeite kosten; probeer het morgen opnieuw.

Daghoroscoop Tweelingen 21/5 - 20/6

Financieel is dit geen topdag. Doe daarom geen overhaaste aankopen, want daar kun je spijt van krijgen. Als je goede raad nodig hebt of hulp bij je financiën, dan kun je die bij jouw familie vragen. Herinneringen zijn leuk om op te halen, maar niet om erin te blijven hangen. Denk er serieus over na hoe jij je inkomen kunt verbeteren. Overweeg een extra opleiding. Wees je ervan bewust dat het ten koste van je gezin gaat als je er een baantje bij neemt.

Daghoroscoop Kreeft 21/6 - 22/7

Hopelijk zullen collega's het respecteren als jij je terugtrekt. Maak voor vanavond geen sociale afspraken. Denk na over persoonlijke aangelegenheden. Een project dat je een tijd geleden bent begonnen kan een vlucht gaan nemen. Je komt hierdoor op een kruispunt te staan. Wees voorzichtig. Misschien heeft jouw plan wel enige broedtijd nodig, maar dat zorgt er juist voor dat je goed beslagen ten ijs komt. En dat is wat je nodig hebt om echt te kunnen scoren.

Daghoroscoop Leeuw 23/7 - 22/8

Plaats die ene sterke persoonlijkheid niet op een voetstuk, want daarmee doe je jezelf tekort. Probeer eens van je eigen kracht uit te gaan, jij hebt zelf namelijk ontzettend veel te bieden. Nieuwe inzichten zullen vandaag de noodzaak bevestigen van een verandering in een belangrijk financieel of zakelijk project. Praat met jouw financieel adviseur en kijk wat er gedaan kan worden. Het is wel belangrijk om voor de veilige optie te kiezen.

Daghoroscoop Maagd 23/8 - 22/9

Jij gaat vandaag alle conflicten uit de weg. Waarom eigenlijk? Ben je bang voor de gevolgen? Je hoeft heus niet bang te zijn dat je alleen overblijft, hoor! Je kunt die negatieve gedachten gerust loslaten, want zo'n vaart zal het niet lopen. Het is prima dat je graag klaarstaat voor anderen. Maar dring deze hulp niet op, dan kan het namelijk irritaties veroorzaken. Zoek hierin de gulden middenweg. Een gesprek of opmerking zet je aan het denken.

Daghoroscoop Weegschaal 23/9 - 22/10

De scherpe kantjes van die ruzie zijn er af. Alles kan nu rustig uitgesproken worden. Als single ben je moedig en alert. Je laat hem of haar niet aan je neus voorbij gaan. Kijk bij je versierpogingen wel uit dat je niet overdrijft. Ga georganiseerd aan de slag, zowel thuis als op het werk. Blijf daarbij geduldig en tolerant. Deze dag belooft leuke en uitdagende zaken. Er zit verandering in de lucht. Maak een constructief gebruik van de beschikbare energie.

Daghoroscoop Schorpioen 23/10 - 21/11

Technische problemen kunnen voor veel irritatie en vertraging gaan zorgen. Als je kinderen hebt, moet je je oefenen in de kunst van het loslaten. Er dreigt ruzie in je vrienden- of familiekring. Raak er niet bij betrokken. Je kunt vandaag vervallen in eindeloos dagdromen over het verleden. Dat is immers één van je favoriete bezigheden. Het is een goed moment om in het reine te komen met iets wat vroeger is gebeurd. Kun je eindelijk weer voorwaarts gaan.

Daghoroscoop Boogschutter 22/11 - 21/12

Loop niet in zeven sloten tegelijk. Dit advies geldt eigenlijk voor al je levensdagen, maar vandaag is het wel zeer van toepassing. Probeer te focussen op de belangrijkste dingen en laat de rest even rusten. Oriënteer je op een reis, je hebt namelijk een onbedwingbare drang om op pad te gaan. Je hebt zin om iets te dóén. Enige probleem is dat belangrijke taken wel een beetje voorbereiding vereisen. Maak niet teveel haast, dat zorgt voor fouten.

Daghoroscoop Steenbok 22/12 - 19/1

Onenigheid met een collega is het niet waard om je boos over te maken. Laat de zaak rusten als het gelijk aan jouw kant is. Je weet zelf wel hoe het zit. Jouw creatieve flair is optimaal en stelt je in staat uniek werk te verrichten. De kansen voor jouw carrière staan er positief voor; maak daarom optimaal gebruik van de kansen die je tegemoet komen. Negeer de humeurigheid van anderen en wees zelf de vrolijke noot. Vliegen vang je met stroop.

Daghoroscoop Waterman 20/1 - 19/2

Tegenstrijdige berichten kunnen je uit je evenwicht brengen. Houd rekening met de mogelijkheid dat iemand een zondebok zoekt om fouten te camoufleren. Blijf rustig. Verdiep je in lokale gebruiken als je naar een ver land reist. Je wordt overspoeld door emoties, dromen en verlangens. Hoort er gewoon bij. De dag staat in het teken van liefde en creativiteit. Fijn! Je denkt na over huiselijke zaken en je jeugd, en dat maakt je tot jouw verrassing emotioneel.

Daghoroscoop Vissen 20/2 - 20/3

Wat je vandaag ook gaat doen, het zal leuk zijn. Je staat aan het begin van een nieuwe cyclus waarin je je bewust zult zijn van jouw behoefte om gelijk te krijgen en van het genoegen dat je ontleent aan jouw creatieve invloed op de wereld om je heen. De sfeer thuis is behulpzaam, al krijg je met een uitdaging of hindernis te maken. Kleed je goed, dan zullen mensen zich tot je aangetrokken voelen of koop een nieuwe outfit die jouw sterke punten accentueert.

Astro Favorites

Cosmopolitan Cursus Astrologie

SHOP HIER

Daghoroscoop: dinsdag 18 juni 2024 (2)

Maanjournal

SHOP HIER

Daghoroscoop: dinsdag 18 juni 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6278

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.